Siyaset

Çanakkale Şehitleri Nazilli’de anıldı

Çanakkale Şehitleri Nazilli’de anıldı

Nazilli Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla 3 bin kişilik tavuklu pilav hayrı yaptı.

Nazilli Belediyesi tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla hazırlatılan 3 bin kişilik tavuklu pilav vatandaşlara ikram edildi.
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın ev sahipliğinde Belediye Meydanı’nda düzenlenen programa; AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, dernek ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Türk milletinin ezelden ebede kadar birlik ve beraberlik içerisinde olacağının altını çizen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Öncelikle programımıza teşrif eden herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Şanlı Çanakkale Zaferimiz tüm Türkiye’de olduğu gibi Nazillimizde de çeşitli etkinliklerle kutlanmakta ve şehitlerimiz minnet ve gururla anılmaktadır. Bir milletin birlik ve beraberlik içerisinde verdiği mücadelenin unutulmaz hatırası olması bakımından insanlık tarihinde eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır. Zaferin 106. yıldönümünde kahraman ecdadımızı rahmetle yad ediyoruz. Ruhları şad olsun” sözlerini kaydetti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL