Magazin

Nazillili Modacı Mehmet Can Dinç Defile Hazırlığında

Nazillili Modacı Mehmet Can Dinç Defile Hazırlığında

Aydın’ın Nazilli ilçesinde moda sektörüne hızlı bir giriş yapan Mehmet Can Dinç, ilçenin ilk ve tek moda atölyesini kurarak Nazilli’nin adını ülke genelinde duyurmayı hedefliyor.

Üniversite eğitiminden sonra bir çok ünlü modacının yanında staj yaparak deneyimlerini geliştirdiğini ve memleketine hizmet amacıyla atölyesini Nazilli’de açtığını belirten modacı Dinç, “Nazilli’de şuan ilk ve tekiz. Müşterilerimizin isteklerine özel tasarımlar üretiyoruz. El emeği, göz nuru ürünlerimizle vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Şuana kadar kemikleşmiş müşterilimiz var, hizmetimizde kendimize güveniyoruz” dedi.

GÖRKEMLİ BİR DEFİNE İLE NAZİLLİ’NİN ADINI HERKESE DUYURACAĞIZ 

Nazilli’de ünlü mankenlerin katılım göstereceği görkemli bir defile hazırlığına giren Mehmet Can Dinç, “Aklımızda çok görkemli bir defile töreni var. Ünlü mankenler, sosyal medya fenomenleri ve bir çok ünlü moda tasarımcısı katılım gösterecek. Kendi ürünlerimin sergilendiği bir defile olacak. Bunun için yoğun bir çalışma sarf ediyoruz şuan ekibimle. Bunu da sizin aracılığınız ile vatandaşlarımıza duyurmuş olalım. Nazilli için çok anlamlı bir mekanda ve tarihte olacak. Kendimizden eminiz, o gün herkes Nazilli’yi konuşuyor olacak” ifadelerini kullandı.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL