Güncel Video Galeri

Nazilli Mutasyonlu Virüsü Ciddiye Almadı!

Nazilli Mutasyonlu Virüsü Ciddiye Almadı!

 

Tüm dünya koronavirüs salgınıyla mücadele etmeye devam ederken, Türkiye’de il bazlı kontrollü sosyal hayat da uygulanmaya başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta yayınladığı kontrollü sosyal hayata geçiş yapabilecek iller arasında olan Aydın’da vatandaşlar bu sürece çok hızlı adapte oldu.

Bugün yapılan yeni sosyal hayat denetimlerine Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı ARISOY, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve oda başkanları katılım göstererek işletme sahiplerini tek tek kendileri uyardı. Yapılan denetlemeler sonucu özellikle kafe işletmelerinin yeni sosyal hayat kurallarına uymayarak kapasite üzerinde müşteri aldığı tespit edildi. Uyarı yapılan işletmeleri bir daha ki denetimlerde ceza işlemi uygulanacağı söylenip, fazla masalar kaldırıldı.

Konuşma yapan Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı ARISOY, denetimlerin her gün artarak süreceğini belirterek maskesiz hayatın bizim elimizde olduğunu vurguladı.

Öte yandan, polis ekipleri çarşının belirli noktaların HES kodu uygulaması yaparak, vatandaşlara uyarılarda bulundu. Havaların güzel olmasıyla birlikte sokağa adeta akın eden Nazilli halkı, özellikle Nazilli Belediyesi içerisinde mutasyonlu virüs vakası haberini unutarak sosyal mesafesiz bir şekilde gün geçirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL