Spor

O Karar Açıklandı Maçlar Seyircisiz Oynanmaya Devam Edecek!

O Karar Açıklandı Maçlar Seyircisiz Oynanmaya Devam Edecek!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, maçların 1 Nisan’a kadar seyircisiz oynanmaya devam edeceğini söyledi. Özdemir, “Sağlık Bakanlığı ile görüşmelerimiz her hafta devam ediyor. Son toplantıda 1 Nisan’a kadar seyircili oynatma şansımızın olmadığı belirtildi. Aşılama devam ediyor. 1 Nisan’da değerlendireceğiz” dedi.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, beIN Sports’ta gündeme dair açıklamalarda bulundu. ÖZdemir, Sağlık Bakanlığı ile görüşmelerin her hafta devam ettiğini söylerken maçların 1 Nisan’a kadar seyircisiz oynanacağını açıkladı.TFF Başkanı Nihat Özdemir, Sağlık Bakanlığı ile yapılan son toplantının ardından maçların 1 Nisan’a kadar seyircili oynanmasının imkanı olmadığını açıkladı.
1 NİSAN’DA YENİDEN DEĞERLENDİRME YAPILACAK
Özdemir yaptığı açıklamada, “Sağlık Bakanlığı ile görüşmelerimiz her hafta devam ediyor. Son yaptığımız toplantıda 1 Nisan’a kadar seyircili oynatma şansımız yok. Aşılama devam ediyor, yeni aşılar geliyor. 1 Nisan’da değerlendireceğiz. 1 Nisan’dan sonra seyircili oynanır mı, oynanmaz mı? UEFA’ya da Şampiyonlar Ligi finali için seyirci bildirimi yapacağız. Sağlık Bakanlığı ile birlikte kararvereceğiz. Hangi kapasiteyle seyircili oynanabileceğini UEFA’ya bildireceğiz. 1 Nisan’da Sağlık Bakanlığı ile bir araya gelip bir karar vereceğiz” dedi.
“ÖZÜR BİLE DİLEMEDİLER”
Nihat Özdemir görevi bırakacağına yönelik çıkan haberlere ilişkin ise, “Bundan 3 ay, 5 ay evvel Özdemir görevi bırakıyor, istifa etti diyenler bile oldu hatta. Biz böyle olmadığını söyledik. O arkadaşlar bunu tınmadı. Bu arkadaşlar, ‘Yanlış kaynak beni kandırdı, yanılttı, küçük düşürdü’ deyip özür bile dilemedi” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL