Video Galeri

Nazillili Sanatçı Ali Dereli’den Yeni Şarkı!

Nazillili Sanatçı Ali Dereli’den Yeni Şarkı!

Oyunculuğunun yanı sıra müzikle olan bağını hiç koparmayan Nazillili sanatçı Ali Dereli yıla damgasını vuracak yeni şarkısını dinleyicileriyle buluşturdu.

Aşk-ı memnu, Arka sokaklar, Küçük kadınlar dizilerinde izleyicilere merhaba dedikten sonra reyting rekorları kıran yemin dizisinde Zafer karakterini canlandırarak izleyicilerin büyük beğenisini alan Dereli, hayran kitlesini arttırdı.
İlk teklisi ”MuM” ile müzik sektörüne güzel bir giriş yapan Dereli, müzisyen kimliğiyle de adından söz ettirmeyi başardı.
İkinci teklisi ”HAK EDECEK MİSİN ” isimli çalışmasıyla da tekrar sevenlerine merhaba diyen Nazillili sanatçı, şarkının sözlerinin Oğuzhan Coşkun’a müziğinin ise Tansel Doğanay’a ait olduğunu belirtti.
Kayıtları Ont Music Network Center’da tamamlanan şarkının düzenlemesinin Tansel Doğanay tarafından yapıldığı Hak Edecek Misin’in klibi Raif Can Sözer ve Emre Doğan iş birliği ile eğlenceli bir hikaye şeklide kurgulandı.
Tüm dijital platformlarda yerini alan Hak Edecek Misin’ini dinlerken herkesin kendinden bir şey bulacağına emin olduğunu söyleyen Nazillili sanatçı Ali Dereli, düğün sezonunda kurmuş olduğu orkestrası ile Nazilli’de genç çiftlerin mutlu günlerinde de yanında olduklarını dile getirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL