Siyaset

Başkan Özcan’a Büyük Saygısızlık!

Başkan Özcan’a Büyük Saygısızlık!

Geçtiğimiz 31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti ve CHP’nin ittifak adayı olarak seçime giren halkın oylarının yüzde 48,26 oranına sahip olarak Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından karalama kampanyası düzenlenmeye devam ediyor.

Son olarak bir sosyal medya kullanıcısının foto montaj taktiği ile Nazilli Belediyesinin projesi NAZBOT ile Başkan Kürşat Engin Özcan’ı bir motor aracılığı ile bir araya getirip dalga konusu yapması Nazilli halkını ve İYİ Partilileri kızdırdı.

AŞAĞILAMAYA ÇALIŞTIĞINIZ İNSANIN KİM OLDUĞUNU ÖĞRENECEKSİNİZ

Konuyla ilgili sosyal medya paylaşımında açıklama yapan İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk, Herkese herşeyi dediniz.Bana demediğinizi bırakmadınız. Ama bu kentin insanlarının helal oylarıyla seçilmiş, sağlığını tehlikeye atarak gecesini gündüzüne katarak hizmet eden, bu kentin şehreminine bu densizliği yapamazsınız. Aşağılamaya çalıştığınız insanın kim olduğunu görecek, öğreneceksiniz” dedi.

Paylaşım altında toplanan İYİ Partili ve Nazillili vatandaşlardan başkan Kürşat Engin Özcan’a adeta destek yağdı. Konuyla ilgili bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, “Seversiniz veya sevmezsiniz o ayrı konu ama SAYGI duymak zorundasınız” şeklinde tepki gösterdi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL