Güncel Sağlık Video Galeri

Nazilli Devlet Hastanesi Koronaya Yetişemiyor İddiası!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde artan vaka sayılarının ardından yoğunluk yaşayan Nazilli Devlet Hastanesinde son zamanlarda korona sıkıntısı yaşanmaya başladı.

Acil servis bölümünde bulunan Covid-19 biriminde yeterli sayıda çalışan olmamasından dolayı vakalara yetişemeyen personelin eksik hizmet verdiği iddia edildi.

POZİTİF VAKALAR KORİDORDA BEKLETİLİYOR

Bir vatandaş Nazilli Anlık Haber Whatsaap haber ihbar hattından adeta serzenişte bulundu. Acil serviste bulunan birimde yoğunluktan dolayı pozitif vakaların, tomografi çekildikten sonra koridorda bekletildiği iddia edilirken, dezenfekte kutularının boş olmasından dolayı hijyen sağlanamadığı da dile getirildi. Ciğer filmi sonuçlarının uzun süre bekletildiği yönünde bilgi paylaşan vatandaş, sonuç alamadığı için özel hastanede işlem uygulattığını belirtti.

Özellikle son zamanlarda doktor ve hemşirelerin de test sonuçlarının pozitif olmasından dolayı ilgili birimde doktorlarla muhatap olamadıklarını iddia eden vatandaşlar, yetkililerden bu konuyla ilgili çözüm bulmalarını gerekirse fazla personel sağlanmasını istedi.

Nazilli Devlet Hastanesi yönetiminin bu konuyla ilgili nasıl bir açıklama yapacağı ise merak konusu oldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL