Genel

Namder’den İstifayla İlgili Açıklama: “Prim Vermeyeceğiz!”

Namder’den İstifayla İlgili Açıklama: “Prim Vermeyeceğiz!”

Aydın’ın Nazilli ilçesinde faaliyet gösteren Müteahhitleri birleştirme derneği Nazilli Müteahhitler Derneği’nden (NAMDER) iki ay önce istifa eden Başkan Yarımcısı Erkan Abbasoğlu’nun söz konusu istifasıyla ilgili haber yapan bazı medya kuruluşlarına jet yanıt NAMDER Başkanı Remzi Erdemci’den geldi.

Erdemci yaptığı açıklamada, Başkan Yarımcısı Erkan Abbasoğlu’nun iki ay önce iş yoğunluğu ve Nazilli Belediyespor’daki görevinden dolayı istifa dilekçesini verdiğini ve kendisinin dilekçeyi kabul ettiğini belirterek, “Bu istifanın 2 ay sonra gündeme gelmesi ve bazı gazeteci arkadaşların bizlerden reklam talep edip alamaması NAMDER’i karalamaya yol açmaktadır. Biz başka kurumlar gibi değiliz. NAMDER olarak tüm gazeteci arkadaşlarımızı eşit olarak görmekteyiz. Ancak bazı arkadaşlar kendilerini eşit görmüyorlar galiba. Erkan Abbasoğlu benim kardeşim gibidir aramızda olmaması yanımızda olmadığı anlamına gelmiyor” dedi.

PRİM VERMEYECEĞİZ

Başkan Erdemci konuşmasına şöyle devam etti; “Kendisinin ne şahsımla ne de NAMDER ile bir problemi yoktur. Sonuçta burası Müteahhitler Derneği 1 kişi gitse 10 kişi gelir. Biz herkesi de derneğe almıyoruz bu işi layığı ile yapan kişileri alıyoruz. Namder olarak bu tür karalama kampanyalarına prim vermeyeceğiz. Vatandaşlarımızı mağdur etmeyecek insanlarla yola çıkmaya and içmişiz.” Umut ALDİ / Nazilli Anlık Haber 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL