Güncel Yerel

İnci Yaşam’da Anahtar Teslimleri Tamam!

İnci Yaşam’da Anahtar Teslimleri Tamam!

Geçtiğimiz hafta açılışı yapılan İnci Yaşam Projesi A Blok konutlarında anahtar teslimleri tamamlandı.

Nazilli Belediyesi güvencesi ve Yeni Yapı A.Ş. ayrıcalığıyla hayata geçirilen İnci Yaşam Projesi A Blok konutlarında anahtar teslimleri yapıldı.
Kovid-19 tedbirleri kapsamında yapılan teslimlerde her gün belirli sayıda ev sahibine anahtarları verildi.
A Blok konutlarında stok kalmaması nedeniyle Eylül ayının ilk haftasında satışa açılan B Blok konutlarının ise %25 oranında satışı gerçekleştirildi.
DEPREM YÖNETMELİĞİ’NE %100 UYGUN
İnci Yaşam Projesi’nde konut sahibi olanların aynı zamanda güven satın aldıklarını ifade eden Proje Müdürü Uğur Demirbaş; “İnci Yaşam Projemizin tamamında kullanılan malzemeler TSE normlarındadır. Yapı taşıyıcı sistemlerimiz yürürlükteki deprem yönetmeliğine uygun olarak betonarme ve radye temeldir. Temel altında zemin güçlendirme imalatları yapılmıştır. Binamızın temelinde su yalıtımı, bodrum katlarda su ve ısı yalıtımı mevcuttur. Projemize uygun olarak cephelerde yanmaz malzemeden ısı yalıtımı sağlanmıştır. Tüm bloklarımızın çatılarında ısı ve su yalıtımı yapılmıştır. Döşemelerimiz 1. sınıf laminat parke ve 1. sınıf seramik olarak uygulanmıştır. Her dairede 3 adet klima kullanıma hazır verilmektedir. Sıcak ve soğuk su tesisatlarımız yine TSE standartlarında yapılmış ayrıca depo, hidrofor ve su filtrasyon sistemlerine sahiptir. Her dairemizin mutfak bölümünde kombine ısı ve duman dedektörü ayrıca gaz dedektörü eklenmiştir. Kapalı otoparkımıza korbonmonoksit alarm sistemi, ortak alanlarda ise yangın alarm sistemi ve otomatik söndürme sistemi yapılmıştır. Elektrik kesintisi durumunda daire içleri dahil olmak üzere tüm ortak alanların elektrik yükünü %100 besleyecek jeneratör altyapısı sağlanmıştır” dedi.
“NAZİLLİ HALKINA TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ”
B Blok satışlarının devam ettiği projenin detayları hakkında bilgi veren Demirbaş; “Ayrıca sitenin belirli noktalarında renkli ve yüksek çözünürlüklü kameralar yerleştirilecek. Blok girişlerinde ise 7 gün 24 saat resepsiyon personeli ile güvenlik sağlanacak. Kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, fitness center, sauna, açık/kapalı çocuk oyun alanı, kafe ve yürüyüş yolları yer alan İnci Yaşam Projemize büyük talep gösteren Nazilli halkına teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL