Genel Güncel Siyaset Yerel

NAZİLLİ’DE ÜVEY EVLAT MUAMELESİ GÖREN İYİ PARTİ ADAY ADAYLARI GENEL MERKEZDEN İNTİKAM MI ALIYOR?

NAZİLLİ’DE ÜVEY EVLAT MUAMELESİ GÖREN İYİ PARTİ ADAY ADAYLARI GENEL MERKEZDEN İNTİKAM MI ALIYOR?

 

Nazilli’de İYİ Parti seçim çalışmalarına başladı. İYİ Parti Aydın’dan birinci sıra milletvekili adayı olan Ömer Karakaş ve dördüncü sıra milletvekili adayı olan Erhan Algan, başta Nazilli Gazeteciler Cemiyetini olmak üzere bir dizi ziyarette bulundular

Nazilli Gazeteciler Cemiyetinde yapılan basına açık toplantıda, sadece İYİ Parti milletvekili aday adaylarından Recep Sakarya ve Mesut Öztunç’un olması kafalarda soru işareti bıraktı. İYİ Parti’nin Nazilli’den çıkan aday adaylarından bir kişiyi bile listeye sokmaması Nazilli İYİ Partilileri hüsrana uğratmıştı.

İNTİKAM MI ALIYORLAR ?

Meral Akşener’in danışmanı olan ve adaylığı ile ilgili parti tabanında oluşan çatırdamalara tepkisiz kalan Ömer Karakaş, parti tabanıyla ilgili bir sorun olmadığını ileri sürdü, “Üyelerimiz ve teşkilatlarımızda bir tepki yaratacağını düşünmüyorum, ben teşkilatları tanıyorum. Üyelerde de sıkıntı bir durum olacağını sanmıyorum. Sıralama ile ilgili bir sorun yok.” ifadelerini kullansa da listeye giremeyen aday adaylarının Nazilli ziyaretinde bulunan adaylara eşlik etmemeleri gözden kaçmadı, mevcut adayların “Genel Merkez’den intikam mı alıyorlar ?” sorusunu akıllara getirdi.

SADACE İKİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Nazilli İYİ Parti’den sadece iki milletvekili aday adayı katıldı. Recep Sakarya ve Mesut Öztunç’un katıldığı basın toplantısında gözler diğer aday adaylarını aradı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL