Genel Güncel Yerel

BAŞKAN ÖZCAN TÜRKEŞ’İ UNUTMADI

BAŞKAN ÖZCAN TÜRKEŞ’İ UNUTMADI

 

AYDIN’ın Nazilli ilçesinde Nazilli Belediyesi Başbuğ Türkeş için hayır düzenledi. Nazilli Belediyesi Kürşat Engin Özcan öncülüğünde Belediye Meydanı’nda Başbuğ Alparslan Türkeş’in vefatının 26. yıldönümü dolayısıyla vatandaşlara Ramazan pidesi dağıtıldı.
4 Nisan 1997 yılında hayata gözlerini yuman MHP Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in ölüm yıl dönümü nedeni ile Belediye Meydanı’nda pide hayrı düzenlendi.
Düzenlenen Programa ev sahipliği yapan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Ülkü Ocakları Nazilli Şube Başkanı Hüseyin Arıkan ve üyeler ile birlikte vatandaşlara Ramazan pidesi dağıtımı yaptılar..

-Başkan Özcan, ‘Bıraktığı emaneti ilk günkü gibi koruyacağız’

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kurucu Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş’in ebediyete intikalinin başta ülkücü camia olmak üzere tüm Türk dünyasını derinden etkilediğini belirten Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Bugün, Türk siyasetine yön vermiş, fikri yapısı ile binlerce kişiye örnek olmuş rahmetli Başbuğumuz için hayrımızı gerçekleştirdik. Ramazan olması dolayısıyla vatandaşlarımıza pide ikramında bulunduk. Allah kabul etsin. 26 yıl önce kaybettiğimiz merhum Alparslan Türkeş’in bizlere bıraktığı emanetini ilk günkü gibi korumak, O’nun düşüncelerini ve ideolojisini yeni nesillere en doğru şekilde anlatmak ve hatırasını şerefle yaşatmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL