Genel Güncel Siyaset

İYİ PARTİLİ TAŞDEMİR’DEN TAM DESTEK

İYİ PARTİLİ TAŞDEMİR’DEN TAM DESTEK

Milletin yanında olan Akşener’in yanındayız
Akşener ne derse o
İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Reşat Taşdemir, demokrasinin bir uzlaşma kültürü olduğunu belirterek, “Genel Başkanımız Meral Akşener’in de katıldığı toplantıda Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayını Kemal Kılıçdaroğlu açıklandı, hayırlı olsun. Biz de Milletimizin yanında olan genel başkanımızın yanındayız. Akşener ne derse o” dedi.
Millet İttifakı’nda cumhurbaşkanı adayı krizi çözüldü. İYİ Parti lideri Meral Akşener’in de katılımıyla yapılan 6’lı masa toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası ittifakın adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğu açıklandı. Demokrasinin bir uzlaşma rejimi olduğunu belirten Mehmet Reşat Taşdemir, “Genel başkanımız Meral Akşener’e güvenimiz ve desteğimiz tamdır. Milletin yanında olan Akşener ne derse o. Millet İttifakının adayı Kılıçdaroğlu ülkemize hayırlı olsun” diye konuştu.
14 Mayıs’ta yapılması planlanan seçimlere hazır olduklarını belirten İYİ Partili Taşdemir, “Güçlü bir meclis grubuyla partimizi temsil etmenin gayreti içinde olacağız. Güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçişten sonra genel başkanımızı başbakan yapacağız” sözleriyle partisinin iddiasını ortaya koydu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL