Spor

Nazilli iki isimle daha anlaştı

Nazilli iki isimle daha anlaştı

TFF 2’nci Lig’de yeni sezon öncesi transfer harekatına başlayan Nazilli Belediyespor, kadrosuna iki yeni isim daha kattı.
Futbola Galatasaray altyapısında başlayıp geçen sezonu Isparta’da 22 maçta 3 golle oynayan 25 yaşındaki futbolcu, Yıldırım Demirören Tesisleri’nde düzenlenen törenle imza attı. İmza töreninde hazır bulunan Transfer Komitesi Başkanı Mehmet Koşar, “Gökhan’ı uzun süredir takip ediyorduk. Dış transfer çalışmaları kapsamında ilk imzamızı Gökhan ile gerçekleştirmek bizleri oldukça memnun etti. Oyuncumuza ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ispartaspor’dan orta saha ve forvet olarak görev yapan Gökhan Göksu’dan sonra Nazilli Belediyespor’un ikinci dış transferi olan Mert Özyıldırım için Yıldırım Demirören Spor Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi.
İmza töreninde konuşan Başkan Vekili Erkan Abbasoğlu, “Mert kardeşimiz takip ettiğimiz ve beğendiğimiz bir oyuncuydu. Bu transferi gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Camiamıza ve oyuncumuza hayırlı olmasını dileriz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL