Spor

Pamukören’den anlamlı hareket!

Pamukören’den anlamlı hareket!

NAZLI ALTINAYAR –Aydın’ın Kuyucak İlçesi’nin takımı Pamukörenspor, lig maratonu sonrası kupasına kavuştu. Takıma kupayı ve madalyalarını Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk verirken, törene Kuyucak İlçe Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Güçlü, Kulüp Başkanı Ali Ertürk, Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Hasip Arıkan ve Kuyucak Gençlik Spor Müdürü Süleyman Bacaksız da katıldı.

Pamukörenspor’un sevilen futbolcularından olan ve 2 yıl önce hayatını kaybeden Burak Can Öner, unutulmadı. 5 Kasım 2021 tarihinde Pamukörenspor sosyal medya hesabından verilen söz, yerine getirildi.

Pamukörenspor’un, “Burak Can Öner için mücadele edeceğiz” sözü şampiyonluk kupasıyla yerine getirildi. Pamukörenspor’un şampiyonluk töreninde Burak Can Öner’in madalyası, babası Hüseyin Öner’e takdim edildi. Bu davranıştan dolayı duygulandığını belirten Öner, Pamukörenspor’u tebrik etti.

KUPAYI MEZARINA GÖTÜRDÜLER

Pamukörenspor verdiği sözü tutarak Horsunlu Mahalle Mezarlığı’na giderek kupayı Burak Can Öner’in mezarına götürdü. Yapılan açıklamada, “Senin için oynadık, kupayı sana getirdik” ifadeleri kullanıldı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL