Kültür-Sanat Magazin Video Galeri

Murat Övüç Nazillili Kadınlara Unutulmaz Bir Gece Yaşattı!

Murat Övüç Nazillili Kadınlara Unutulmaz Bir Gece Yaşattı!
Nazilli’de Onurum GSM Ümit Dumanoğlu sponsorluğunda gerçekleştirilen kadınlar matinesında, sosyal medya fenomeni Murat Övünç sahne aldı.
Gece boyunca birbirinden güzel şarkılar söyleyerek davetlileri eğlendiren Övünç, Nazillili kadınlara unutamayacağı bir gece yaşattı.

Onurum GSM 2’nin açılışına katıldıktan sonra aynı işletmenin sponsorluğuyla düzenlenen matineye katılan Övünç, muazzam bir  sahne gerçekleştirdi. Birbirinden güzel şarkılara eşlik eden ve doyasıya eğlenen kadınlar, Övünç’ün sahne performansına hayran kaldı.

Özellikle sıcak kanlılığı ve cana yakınlığı ile yediden yetmişe tüm kadınların gönlünde taht kuran Övünç, Nazilli’ye de hayran kaldığını söyledi. Nazilli’nin eğlenceyi sevdiğini söyleyen Övünç, “Geldiğim andan itibaren başta Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan olmak üzere herkese ilgi ve alakası için teşekkür ederim. Onurum GSM Ümit Dumanoğlu kardeşime de ayrıca teşekkür ediyorum. Nazilli aklımda hep çok güzel olarak kalacak. Nazilli’yi seviyorum, Ümit kardeşime başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL