Kültür-Sanat

NAZİLLİLİ GENÇ MÜZİSYENİN ÜÇÜNCÜ ŞARKISI ÇIKTI

NAZİLLİLİ GENÇ MÜZİSYENİN ÜÇÜNCÜ ŞARKISI ÇIKTI

Nazillili genç müzisyen Ali Dereli, üçüncü tekli şarkısı ‘Cayır Cayır’ la dijital platformda yerini aldı.
Oyunculuğunu yanı sıra müziğe ilgi duyan Nazillili genç müzisyen Dereli, ilk teklisi Mum ile müzik sektörüne güzel bir giriş yapmış ve müzisyen kimliği ile adından söz ettirmişti. İkinci teklisi Hak Edecek misin ardından bu sefer uzun bir ara vermeyip üçüncü teklisi ‘Cayır cayır’ ile tekrar sevenleri ile buluşuyor.
‘2021’İ CAYIR CAYIR’LA YAKMAYA GELİYORUZ’
9 Temmuz Cuma günü tüm dijital platformlarda yerini alan şarkısı hakkında açıklama yapan Dereli, ”Cayır Cayır adlı çalışmasının söz ve müziği, “Tamam Tamam” ile adından söz ettiren ve aynı zamanda şarkıcı olan Deniz Cem’e ait. Kayıtları, Ont Music Network Center’da tamamlanan şarkının düzenlemesi Tansel Doğanay tarafından yapıldı, gitarlar Emrah Koçak ve klavyeler Tansel Doğanay tarafından çalındı. Şarkımızın klibini, Oğuzhan Coşkun sanat yönetmenliğinde, Tansel Doğanay tarafından çekildi. Klibin teaser’ı yayınlandığı günden beri Orta Doğu ülkelerinde olan hayranlarından sayısızca mesaj geliyor. Daha nice şarkılarla yoluma devam edeceğim.2021 yazını Cayır Cayır yakmaya geliyoruz” dedi.

Memleketi Nazilli’de grubuyla birlikte düğün ve özel günlerde çiftlerin mutluluklarına ortak olan Ali Dereli’nin yeni şarkısını aşağıdan dinleyebilirsiniz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL