Genel

İyi Parti Nazilli Teyakkuza geçti!

İyi Parti Nazilli Teyakkuza geçti!

Nazilli İyi Parti teşkilatı içerisinde gerçekleşen istifaların ardından Aydın programını iptal ederek Nazilli İYİ Parti ilçe teşkilatına gelen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan durum bilgilendirmesi yaptı.

İstifalar hakkında bilgi alan Özcan, durumu hoş karşılamadığını ve istifa eden yöneticilerin öncelikle kendisine bildirerek çözüm için ortak çalışmaları gerektiğini dile getirdi.

Başkan Cihat Öztürk ile iktidara emin adımlarla yürüdüklerini söyleyen Özcan konuşmasına şöyle devam etti;”Ticari ilişkilerimizin olması Nazilli’nin menfaatleri içindir. Arkadaşlarımızın istifasını ben de basın vatısasıyla öğrendim. Ticari ilişkilerimizin siyasetle ilgili değildir. İstifalarını uygun bulmuyorum. Ben de ilçe başkanlığı yaptım her yaptığımız doğru muydu? Tabiki de değildi. İnsanız beşeriz şaşarız. Bunları parti içerisinde halletmemiz lazım. Keşke arkadaşlarımız böyle bir düşünceleri olduklarını benimle paylaşmış olasıydı bir çözüm bulurduk. Bu partiyi beraber kurduk beraber başarıya ulaştırdık. Keşke benimle bu hususu paylaşsalardı. Bunlardan da ders çıkarmamız gerekiyor tabi. İnşallah iktidar olacağız.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL