Genel

ISPATLASINLAR ADAYLIKTAN ÇEKİLECEĞİM DEDİ JANTSADAN CEVAP GECİKMEDİ

ISPATLASINLAR ADAYLIKTAN ÇEKİLECEĞİM DEDİ JANTSADAN CEVAP GECİKMEDİ

Nazilli Belediye Başkanlığı dönemi sırasında jantsa Fabrikasına Nazilli’de yer tahsis edilmediği sözlü ya da yazılı ispat edilirse adaylıktan çekilirim diye açıklama yapan Cumhur İttifakı Belediye Başka adayı Esat Ergüler’in yalan söylediği ortaya çıktı.!

ERGÜLER “ÇAMUR ATMAYI TERCİH EDİYORLAR, BU BENDE TUTMAZ” DEMİŞTİ

Cumhur İttifakı Nazilli Belediye Başkan adayı Esat Egüler katıldığı TV programında, kendisine sorulan “Uğur derin dondurucu fabrikasını  korumak adına Zorlu Holding ve Jantsa Fabrikasına  Nazilli’de yer tahsis etmediğiniz iddialarına ne diyeceksiniz” sorusu karşısında “Bu dedikodu neden çıkarılıyor, Esat Ergüler’e çaldı denilemiyor, peşkeş çekti hiç denilemiyor, hizmet üretmedi denilemiyor, böyle bir çamur atmak yoluyla siyaset yapmayı tercih ediyorlar, bu bende tutmaz.  Bana hizmet  bunu bana sözlü ya da yazılı ispat etsinler adaylıktan hemen çekilirim” şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

MEMLEKET PARTİSİ ADAYI ÇETİNKAYA İSPATLADI

Memleket Partisi Belediye Başkan adayı Ali Çetinkaya, şehir içi Minibüsçüler kooperatifi ziyareti sırasında yaptığı açıklamada seçildiği taktirde Nazilli’ye yeni fabrikaların kurulması için şimdiden girişimlerde bulunduğunu açıklarken, jantsa fabrikasının sahibi Ercan Çerçioğlu ile telefonda görüştüğünü söyledi. Jantsa’nın ilave fabrikasını Ortaklar’a kuracağını öğrenen Çetinkaya , Fabrika sahibi Ercan Çerçioğlu’nun kendisine” Nazilli o treni kaçırdı, biz o dönemlerde yer talebinde bulunduk, ancak bize Nazilli’de arazi verilmedi” şeklinde konuştuğunu anlattı.

JANTSA SAHİBİ ÇERÇİOĞLU İSE GAZETECİ MURAT GÜRKANA AÇIKLAMALARDA BULUNARAK OLAYI DOĞRULADI.

Yaşanan bu gelişmeler karşısında ise Başkan adayı Esat Ergüler’in lafının arkasında durup adaylıktan çekilip çekilmeyeceği merak konusu oldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL