Genel

Ali Çetinkaya Memleket Buluşmalarına Devam Ediyor

Ali Çetinkaya Memleket Buluşmalarına Devam Ediyor

“NAZİLLİ, BİR İNŞAAT MÜHENDİSİ İSTİYOR!”
Seçim çalışmalarını; her bir hemşehrisini kucaklamak, dinlemek ve sorunlarına çözüm üretmek üzerine kuran Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı Ali Çetinkaya, ‘Memleket Buluşmaları’na devam ediyor. Son olarak gerçekleştirdiği dernek ziyaretlerinin ardından ekip arkadaşlarıyla toplantı yapan Çetinkaya, “Bugüne kadar sahadaki çalışmalarımızdan ve halkın bizlere olan ilgisinden, sevgisinden ben şu sonucu çıkardım: Nazilli; samimi, dürüst, bilgili ve vizyon sahibi bir yönetici istiyor. Nazilli bir İnşaat Mühendisi istiyor!” dedi.

Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ali Çetinkaya, ‘Memleket Buluşmaları’ adını verdikleri 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi çalışmaları kapsamında, Nazillili hemşehrileriyle buluşmaya devam ediyor.
Haftanın ikinci gününe Sanayi Sitesi B Blok ziyaretiyle başlayan Ali Çetinkaya, beraberindeki İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla esnafları dolaştılar. ‘Hayırlı işler’ dileklerinde bulunarak, esnaflarla hasbihal eden Çetinkaya, yaklaşan seçimler için destek istedi.
Öğlenden sonra da dernek ziyaretleri gerçekleştiren Çetinkaya ve partililer, ilk olarak Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ettiler. Başkan Yüksel Karabıyık ve hemşehrilerinin karşıladığı Çetinkaya’nın ikinci ziyareti, Siirt ve Batman Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne oldu. Çetinkaya ve ekibini, Başkan Alaattin Uyanık ve dernek üyeleri karşıladı. Her iki ziyarette de dernek başkanları, çalışmalarından ve mahallelerindeki sorunlarından bahsederek, seçim çalışmalarında Belediye Başkan Adayı Ali Çetinkaya nezdinde tüm Memleket Partililere başarılar diledi.
Hemşehri derneklerinin şehirlerdeki rolünden bahsederek misafirperverliklerinden dolayı Başkan Uyanık ve Başkan Karabıyık’a teşekkürlerini sunan Çetinkaya, her iki dernekte kısa birer konuşma yaptı. Projelerinden bahsederek, gelecek vizyonunu paylaşan Ali Çetinkaya, bu şehre artık bir İnşaat Mühendisi elinin değmesi gerektiğini ifade etti, yaklaşan 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için destek istedi.

NAZİLLİ BİR İNŞAAT MÜHENDİSİ İSTİYOR!
Günün sonunda İlçe Başkanlığı binasında bir ‘Değerlendirme Toplantısı’ yapan Ali Çetinkaya, gücüne güç katan, bu zorlu süreçte her daim yanında olan ekip arkadaşlarına teşekkür ederek, şu ifadeleri kullandı: “Yaklaşan 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi dolayısıyla hepimiz gecemizi gündüzümüze kattık. Nazillili hemşehrilerimize layık olmak, bu şehri geleceğe taşıyacağımız vizyona, bilgi, birikim ve tecrübeye sahip olduğumuzu göstermek için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Bugüne kadar sahadaki çalışmalarımızdan ve halkın bizlere olan ilgisinden, sevgisinden ben şu sonucu çıkardım: Nazilli; samimi, dürüst, bilgili ve vizyon sahibi bir yönetici istiyor. Bu şehre ve bu şehrin emekçisine sahip çıkacak, bu şehri ayağa kaldıracak, vilayet merkezi yapacak bir başkan istiyor. Nazilli bir İnşaat Mühendisi istiyor! Bizler de inşallah 1 Nisan’da bu emeklerimizin karşılığını alacak, verdiğimiz sözleri bir bir hayata geçireceğiz.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL