Genel

ÜLGEN TUĞAN KALELİOĞLU YENİ MUAYENEHANESİNDE HİZMETE BAŞLADI

ÜLGEN TUĞAN KALELİOĞLU YENİ MUAYENEHANESİNDE HİZMETE BAŞLADI

Psikiyatri alanında verdiği hizmetlerle Nazilli ve çevresinde başarılı işlere imza atan Psikiyatrist Ülgen Tuğan Kalelioğlu, yeni muayenehanesinde Nazillili vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

İlk ve orta öğretimini İzmir Karabağlar Cumhuriyet Lisesinde tamamladıktan sonra,  KTÜ Tıp Fakültesinden mezun olan psikiyatrist Ülgen Tuğan Kalelioğlu, 2 yıl süreyle Erzincan Emniyet Müdürlüğünde pratisyen hekim ve kurum hekimi olarak çalıştı.

Tıpta uzmanlık sınavı ile (TUS) KTÜ Tıp Fakültesinde psikiyatri asistanlığına başlayarak ve uzman hekim olan Ülgen Tuğan Kalelioğlu, Trabzon Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesinde psikiyatri uzmanı olarak çalıştı. Daha sonra Aydın’ Nazilli Devlet hastanesinde hizmet veren Ülgen Tuğan Kalelioğlu, yaklaşık dört aydır ise özel muayenehanesinde görevine devam ediyor.

Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile ve Eş Terapisi, Cinsel Terapi alanlarında eğitimler alarak ve süpervizyon eğitimlerini tamamlayan psikiyatrist Ülgen Tuğan Kalelioğlu bu alanlarda Nazillili vatandaşlara hizmet vermekte.

Psikolog Melis Şengün Güney ile de işbirliği içerisinde olan Psikiyatrist Ülgen Tuğan Kalelioğlu, Yeni Mahalle Kıbrıs Caddesi Yenipazarlı apartmanı, Kıbrıs Caddesi kat 2 numara 3’de danışanlarına yardımcı oluyor.

Bireysel Terapi, Aile Terapisi, Cinsel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi ve Online Terapi alanlarında hizmet vermekte olan psikiyatrist Ülgen Tuğan Kalelioğlu’ndan danışmanlık almak için 0530 576 2990 numaralı telefondan randevu oluşturabilirsiniz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL