Genel

NAZİLLİ’YE UFO İNDİ!

NAZİLLİ’YE UFO İNDİ!

Aydın bölgesinin en büyük ve sıradışı Tobacco mağazası…

X Tobacco Shop, sıradışı konsepti ve görülmemiş indirimleriyle adeta Nazilli’ye UFO indirdi.
Nazilli’de uzun yıllardır Tobacco Shop işletmeciliği yapan Metin Karakoç, uzay ve ufo konseptiyle hazırladığı X Tobacco Shop mağazasını yüzde 10’dan yüzde 50’ye varan büyük bir kampanya ile vatandaşların hizmetine sundu.


Yeşil Mahalle Atatürk Bulvarı Numara 174 üzerinde hizmete başlayan X Tobacco Shop, yaklaşık 400 çeşit ürünüyle hizmet vermeye başlarken, işletme sahibi Metin Karakoç açılışa özel indirim oranıyla dudak uçuklattı.
Nargile takımlarından, kültablalarına, çakmaklardan, sigara ve tütün tabakalarına, Nargile kömürlerinden, yedek aksesuarlara gibi bir çok üründe yüzde 10’dan yüzde 50’ye kadar indirim başlatan Karakoç, indirim tarihlerini 12,13,14 Ocak olarak duyurdu.

AYDIN BÖLGESİNİN EN BÜYÜK VE SIRADIŞI NARGİLE MAĞAZASI!
Mağaza içerisindeki UFO maketi ve uzay konsepti ile vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan X Tobacco Shop, Aydın bölgesinde ilk ve tek olmasıyla da adından söz ettirmeyi başardı.


“AYLARCA UĞRAŞTIK AMA DEYDİ”
İşletmesi için açıklamalarda bulunan Metin Karakoç, “Mağazamız aylarca süren çalışmlar sonucunda hizmete girdi. Bölgede olmayan bir konsept tasarımıyla adeta Nazilli’ye UFO indirdik, gerçekten emeğimize deydi. Mağzamızda bulunan uzay konseptinde galaksiler, kayan yıldızlar, gezegenler büyüleyici bir güzelliğe ulaştı. Gören müşterilerimiz gerçekten hayran kalıyor. Başlattığımız indirim kampanyası da yüzde 10’lardan yüzde 50’lere kadar çıkıyor. Yılbaşı sonrası artdan fiyatlara inat, müşterilerimize indirim yapıyoruz. Nazilli’ye ve bize hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL