Genel

ACI HABER NAZİLLİ’YE GELDİ

ACI HABER NAZİLLİ’YE GELDİ

Nazilli’ye acı haber geldi. Geçtiğimiz günlerde Yeni Sanayi Mahallesi’nde bulunan Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir fabrikada iş kazası meydana gelmişti. Alınan bilgiye göre fabrikada çalışan ve forklift aracını süren S.K isimli işçi, yük taşıdığı esnada forklift üzerinde bulunan İsmail Çelik (40) isimli işçi dengesini kaybederek araçtan düştü. Düşünce forklift ve duvar arasında sıkışan İsmail Çelik kanlar içerisinde yerde kaldı.

AĞIR YARALI OLARAK HASTANEYE KALDIRILMIŞTI
İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ve sağlık ekiplerinin yardımı ile sıkıştığı yerden çıkarılan talihsiz işçi İsmail Çelik ağır yaralı olarak Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Buradaki tedavinin ardından Aydın’a sevk edilen Çelik’in vücudunda ve organlarında parçalanma olduğu için hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilmişti.

2 GÜNLÜK YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ
Geçtiğimiz perşembe gününden beri Aydın’da tedavi gören İsmail Çelik’ten acı haber geldi. 2 günlük yaşam mücadelesini kaybeden Çelik, bugün öğle saatlerinde doktorların yaptığı müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Acı haberi alan ailesi ve arkadaşları derin hüzne boğuldu.

FORKLİFT SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINDA
Öte yandan olayda forklift sürücüsü olduğu öğrenilen S.K’nın gözaltına alındığı ve Nazilli Adliyesi’ne götürüldüğü öğrenildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL