Genel Yerel

NAZİLLİ’DE ÇIKAN KAVGADA DÜĞÜN GECESİ KANA BULANDI

NAZİLLİ’DE ÇIKAN KAVGADA DÜĞÜN GECESİ KANA BULANDI

Aydın’ın Nazilli ilçesine bağlı Pirlibey Mahallesi’nde düğün kana bulandı. Edinilen bilgiye göre damat Emrah Kabakoğlu ve gelin Gülseren Coşkun’un hayatlarının en mutlu günü zehir oldu.

DÜĞÜN KANA BULANDI

Düğünün sonlarında şarkı isteği nedeniyle, damat ve gelin aileleri arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Aşırı alkollü olduğu iddia edilen tarafların arasında yaşanan kargaşada damadın amcası Oktay Kabakoğlu’nun kalbine bira şişesi saplanırken, ağabeyi Mehmet Kabakoğlu ise bıçaklandı. Başına bira şişesi isabet eden Eşref Koç ise yaralandı. Yaşanan olayın ardından gelin tarafı olan olayın failleri düğün yerinden kaçarak uzaklaştı.

İhbar üzerine Pirlibey Mahallesi’ne çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri hastane bahçesinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

ACI HABER AİLEYİ YASA BOĞDU

Resüstasyonda tedavi altına alınan Oktay Kabakoğlu’nun kalbi durdu. Kabakoğlu, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Acı haberi alan ailenin feryatları yürekleri dağladı. Mehmet Kabakoğlu ve Eşref Koç’un ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

EKİPLER FAİLLERİN PEŞİNDE

Öte yandan jandarma ve polis ekipleri, olayı gerçekleştirdiği iddia edilen cinayet zanlılarını yakalamak için çalışma başlattı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL