Genel Güncel

Nazillili boksörlerden gururlandıran tablo!

Nazillili boksörlerden gururlandıran tablo!

Erzurum’da düzenlenen Okul Sporları Gençler-B Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks şampiyonasına Nazilli’den katılan 4 boksör, iki altın, iki bronz olmak üzere 4 madalya kazanarak memlekete döndü.

Aydın’ı temsil eden Nazillili Genç Kadınlardan 48 kilogramda yarışan Simge Bekler ve Genç Erkeklerde 57 kilogramda İbrahim Alp Bakır, Türkiye birinciliğine hak kazanarak altın madalyayı kaptı.
Genç Kadınlar  54 kilogramda ise Hatice Kavran ve Genç Erkeklerden 80 kilogramda Muhammet anıl Ceyhaner, Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

Sporcularının başarısından gurur duyduğunu belirten Milli Takım Boks Antrenörü Yavuz Kılıç, “Bize desteklerinden ötürü başta Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze ve her türlü imkan ve desteğini bizden eksik etmeyen Cenap Fillikçioğlun’a, Okul Sporları Şube Müdürümüz Harun Ergun’e, Nazilli Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz; Güven Eker’e, Lokomotif Kulübümüz; Abdulaziz Kılıç Boks Spor Kulübümüze ve değerli yönetimine, bizlere inanıp dualarını esirgemeyen ve emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliriz. Aydın’ımıza ve Nazilli’mize Hayırlı olsun. Aldığımız her madalya babam Abdulaziz Kılıç’a ithafen olsun kabrin nur mekanı cennet olsun İnşallah” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL