Genel Güncel Yaşam Yerel

NAZİLLİ’NİN SEVİLEN İŞ ADAMI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

NAZİLLİ’NİN SEVİLEN İŞ ADAMI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

AYDIN’ın Nazilli ilçesinde göz yaşı sel oldu. Tedavi görmekte olduğu özel hastanede hayatını kaybeden Nazilli’nin tanınmış iş insanlarından Numan Düzgün , gözyaşları içerisinde toprağa verildi. Yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak tedavi görmekte olduğu Nazilli’de bulunan özel Hastanede hayatını kaybeden Nazilli’nin tanınmış iş insanlarından Numan Düzgün, son yolculuğuna uğurlandı.
Nazilli’de uzun yıllardır ticaretle uğraşan iş insanı Numan Düzgün, yakalandığı kanser hastalığına yenik düşerek hayata veda etti. Nazilli’nin tanınan ve sevilen iş insanı Düzgün için Merkez Koca Camii’nde cuma namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine, AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Aydın il ve ilçe siyasi parti temsilcileri, Resmi kurum ve kuruluşların temsilcileri muhtarlar, iş insanları, ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yaklaşık 3.5 senedir mücadele ettiği kanser nedeniyle Nazilli’de bulunan özel Hastanede hayatını kaybeden Numan Düzgün için, kılınan cenaze namazının ardından helallik alındı. Daha sonra Eğriboyun Mezarlığı’na götürülen Düzgün’ün cenazesi gözyaşları içinde toprağa verildi. Numan Düzgün’ün kardeşi Cengiz Düzgün ve ailesi taziyeleri cami avlusunda ve mezarlıkta kabul ettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL