Siyaset Yerel

MHP NAZİLLİ’DE İSTİFA

MHP NAZİLLİ’DE İSTİFA

ALİ GÜNANA – Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Eski Başkanı Sinan Ateş’in geçtiğimiz hafta silahlı saldırı ile öldürülmesinin ardından MHP kanadı derin bir sessizliğe büründü. Bu sessizliğin ise ülke genelinde MHP tabanında bir rahatsızlığa yol açtığı ve üyelerin istifasına neden olduğu belirtildi.

Ateş’in Ankara’da silahlı saldırı sonucu öldürülmesi sonrası ülke çapında çok sayıda MHP’li partisinden istifa ederek, Ateş’in öldürülmesi sonrası partinin sessiz kalmasını eleştirdi.

Nazilli’de bir dönem MHP İlçe Yönetiminde yer alan ilçe esnaflarından Ajdan Arabacı da, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla istifasını açıkladı.

“Çocuklarının gözyaşlarında boğulun”
Sinan Ateş suikastına sessiz kalınmasını eleştiren Ajdan Arabacı, “Yıllardır siyaset yapmaya çalıştığım hiçbir menfaat gütmeden yanında olduğum MHP’den bir önceki dönem Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı’mızı yapmış Doçent Doktor Sinan Ateş başkanımızın şehit edilmesine hiçbir tepki vermeyen MHP Genel Merkezi’ne ve Ülkü Ocakları Genel Merkezine, bu kokuşmuş düzeninizin içerisinde olmak istemememden dolayı istifa ediyorum. Son olarak diyorum ki o iki küçük kız çocuklarının gözyaşlarında boğulun inşallah” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL