Yerel

Başkan Özcan’ın Çocuk Sevgisi Bambaşka

Başkan Özcan’ın Çocuk Sevgisi Bambaşka

NAZLI ALTINAYAR-Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın çocuklara karşı olan ilgisi yüzlerde tebessüm oluşturuyor. Hemen hemen gittiği her programda bebek ve çocuk gördüğü zaman, tüm dikkatini onlara karşı veren Başkan Özcan’ın ilgisi de karşılıksız kalmıyor.

Başkan amcalarını karşılarında gören çocukların mutlulukları gözlerine yansırken, Özcan kimi zaman oyuncak dağıtarak kimi zaman da çikolata ikram ederek miniklerin gönüllerini hoş ediyor.

Çocukların geleceğin teminatı olduğunu belirten ve mümkün olan her bölgeye çocuklara bir alan yaratmak için çalıştıklarını söyleyen Başkan Özcan, “ Çocuklar bizim her şeyimiz. Bu gün biz çocuklarımıza sevgi göstereceğiz ki geleceğin büyük Türkiye’sinde çocuklarımız önemli yerlerde yer alarak ülke ekonomisine, ülkenin kalkınması katkıda bulunsunlar. Biz çalışmalarımızda çocuklarımızı unutmuyoruz. Onlara ne yapabiliriz, çocukların boş zamanlarını değerlendirmeleri için neler yapabiliriz, onun hesaplarını yapıyoruz. Çocuklar mutlu oldukça biz huzur buluyoruz. Çocuklarımıza, geleceğimizin teminatlarına ne yapsak azdır” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL