Yerel

Nazilli’de bir garip seçim!

Nazilli’de bir garip seçim!

ANLIK HABER- Nazilli Kent Konseyi Kadın, Gençlik, Yaşlılar ve Engelliler Meclisi Başkanları seçildi. Nazilli Belediye Nikah salonunda gerçekleşen seçime İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Ali Gökbaraz, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin ve iki partinin üyeleri katıldı.
Kent Konseyi Başkanı Gürkan Yenipazarlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından organize edilen toplantıda oylama sonucunda Kadın Meclisi Başkanlığına Ayşe Sader, Gençlik Meclisi Başkanlığına Enes İbrahim Erdem, Yaşlılar Meclisi Başkanlığına Sevil Gökçe ve Engeliler Meclisi Başkanlığına Aysun Bademli seçildi.
KENT KONSEYİNDEN NAZİLLİ BİHABER
Geçtiğimiz seçimde çok sayıda Nazillili vatandaşın katılarak salonu doldurduğu seçimde bu kez katılımın az olması dikkatlerden kaçmadı.
Nikah salonunda düzenlenen seçimde yalnızca iki parti üyelerinin katılarak oy vermesi, ve seçimle ilgili kamuoyuna yalnızca yönetim kurulunda bulunan bir gazetecinin çalıştığı gazetede bilgi verilmesi akıllarda soru işareti bıraktı.
Ayrıca seçimin bugün yapılacağının 10 gün önceden belli olması ve seçim sisteminin değişerek, yalnızca üye olanların oy kullanabileceğinin bilgisinden bihaber olduklarını belirten ilçe halkı, kent konseyinin belediye ile vatandaşın arasında bir köprü olmasına rağmen hiçbir şekilde duyuru almadıklarını belirtti.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL