Güncel

Başkan Çankır’dan Erdoğan’a sert tepki

Başkan Çankır’dan Erdoğan’a sert tepki

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Kabine Toplantısı’nın ardından yeni kararları açıklayan ve müzik yasağıyla ilgili sözleri sosyal medyada gündem olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tepki gösterdi.

Kabine Toplantısı’nın ardından koronavirüsle mücadele kapsamında yeni kararları kamuoyuyla paylaşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Temmuz’dan itibaren sokağa çıkma yasağının tümüyle kaldırılacağını, saat 24.00 itibarıyla ise müzik kısıtlaması uygulanacağını açıklamıştı.  Kısa süre sonra sosyal medyada on binlerce vatandaş alınan karara tepki gösterirken, müzik yasağına ilişkin CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır da Erdoğan’ı hedef alan bir açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Başkan Çankır, “Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yoksa, iktidar da olsan senin de bu milletin hakkını yemeye hakkın yok.  Arşa çıkan kirli ilişkilerinizi artık kapatmak, duyurmamak için her türlü bahane bitti, şimdi sıra müziğe mi geldi. Sizin aydınlık yarınlara, mutlu bir ülke için gereken her şeye karşı gareziniz var. Sizin sanata, müzisyene, okuyana gareziniz var.  Bu ülkenin karanlığını müzikle, şarkılarla, türkülerle aydınlatacağız. Sizin boynunda karanlık bir Türkiye yaratmak için intihara sürüklediğiniz müzisyenler var.  Kibir kulelerinizi en uygun müzikle yıkmakta bizim boynumuzun borcu olsun” ifadelerini paylaştı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL