Güncel

Kara Yollarından Damat Tıraşı!

Kara Yollarından Damat Tıraşı!

Nazilli’nin yıllardır kanayan yarası olan karayolu üzerindeki yol bozukluğu kara yolları tarafından ciddiye alınmayarak, tıraşlanmaya devam ediyor.

Karayolu üzerinde ağır tonajlı kamyonların zarar vermesi üzerine yıllardır çökme kaynaklı yaşanan özellikle motosiklet ağırlıklı kazalar Karayolları bölge müdürlüğünce görmezden gelinerek, sadece bir tıraşlama işlemi ile göz ardı ediliyor.

Yolun bozuk olmasından dolayı motosiklet kullanırken denge kontrolünü zor sağlayan motosiklet sürücüleri ortalama olarak iki günde bir kaza yaptıkları yolun düzenlenmesini beklerken yetkililerin üstün körü düzelttiği asfalt tekrar tekrar çöküyor.

Her yıl muhakkak ölümlü bir motosiklet kazasının olduğu tehlikeli yolda tıraşlama işlemi yapan karayolları, Aydın-Denizli yolunu daha da berbat bir hale getirerek adeta kazaya davetiye çıkarıyor.

Vatandaşların isyanının görmezden gelinerek sürekli aynı işlemin yapılması bir yandan otomobiller için de zor anlara sebep oluyor. Bu duruma çözüm bulunmasını isteyen vatandaşlar, yıllardır tıraşlama yapılarak daha da berbat hale gelen yolun bir an önce olması gerektiği gibi düzenlenmesini bekliyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL