Genel

Karacasu’da Trafik Kazası 2 Yaralı

Karacasu’da Trafik Kazası 2 Yaralı

Aydın’ın Karacasu ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında iki kişi yaralandı. Olay, Karacasu-Kuyucak karayolu üzerindeki Yenice Mahallesi yakınlarında yaşandı.

Edinilen bilgilere göre, Esençay’dan Kuyucak istikametine seyir halinde olan 35 AJR 547 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çıkarak takla attı. Kazada otomobil sürücüsü S.A. ile birlikte araçta bulunan yaşlı bir vatandaş yaralandı.

Yaralanan iki kişi, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahalenin ardından Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazanın Nedeni Araştırılıyor

Kaza ile ilgili olarak otomobil sürücüsü S.A.’nın İzmir’de pide ustası olarak çalıştığı ve memleketi Esençay’a zeytin toplamak için geldiği öğrenildi. İzmir’e dönmek üzere yola çıkan S.A.’nın, kazanın yaşandığı sırada araçta yanındaki yaşlı vatandaşın ise Esençay Mahallesinden olduğu belirtildi.

Olay yerindeki bazı tanıklar, kazanın arkadan gelen bir TIR’ın otomobili sıkıştırması sonucu meydana geldiğini iddia etti. Ancak kazanın kesin nedeni, yapılan incelemelerin ardından netlik kazanacak.

Polis ekipleri, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL