Genel

PARK KAVGASI KANLI BİTTİ

PARK KAVGASI KANLI BİTTİ

Olay, Nazilli’de Turan Mahallesi 356 sokak üzerinde 15 Ekim Salı günü meydana geldi. Alınan bilgiye göre sokak üzerinde bulunan bir apartmanın bodrum katında oturan Mehmet D.(74) penceresinin önünde bulunan hizalara arabaların park etmesine engel olmak amacıyla dubalar koydu.

İlçedeki bir kurumda öğretmenlik yaptığı öğrenilen B.D (33), ise aynı mevkiide oturan nişanlısının yanına gelerek arabasını Mehmet D.’nin evinin olduğu yere park etmek istedi. Dubalar olmadığı için arabasını park eden B.D’ye, sokaktan ayrılacağı esnada ev sahibi Mehmet D. Seslendi. Öğretmen B.D’den arabasını çekmesini isteyen Mehmet D. daha sonra da dubaları yerine koymasını söyledi. Arabası ile sokağa geldiğinde dubaların olmadığını belirten araç sahibi B.D’nin, iddiaya göre Mehmet D.’nin sert tutumuna karşılık “dubalara gel kendin koy” dediği öğrenildi.

PARK KAVGASI KANLI BİTTİ

Öğretmen B.D’ye sinirlenen ev sahibi Mehmet D., bir hışımla sokağa çıkarak kavga etmeye başladı. Kavga esnasında yaşlı adam, araç sahibi B.D’ye yumruk attı. Yumruğa karşılık yaşlı adamı ittiren B.D ise hayatının şokunu yaşadı. Öğretmen B.D’nin ittirmesiyle dengesini kaybeden Mehmet D., sert bir şekilde kafasını kaldırıma vurarak kanlar içerisinde yerde kaldı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaşlı adamı hastaneye kaldırdı. Hastanede yapılan incelemelerde Mehmet D.’nin hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

GÖZALTINA ALINAN ÖĞRETMEN TUTUKLANDI

Kafasında ve vücudunda çok sayıda kırık tespit edilen Mehmet D.’nin hastanede yaşam savaşı devam ederken, gözaltına alınan Mehmet D., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili polisin incelemesi devam ediyor.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL