Siyaset Yerel

Başkan Özcan Nazilli’ye müjdelerle dönüyor

Başkan Özcan Nazilli’ye müjdelerle dönüyor

NAZLI ALTINAYAR – AK Partili Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Başkent temaslarına hızla devam ediyor. Başkan Özcan son ziyaretinde, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile bir araya geldi. Özcan’a, AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Dilsiz, Adalet Komisyonu Başkanı Memduh Yalvaç ve AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak eşlik etti.

Ziyarette yaklaşık 400 bin nüfusa hizmet veren Nazilli Adliyesi’nin fiziki koşulları yetersiz kalınca yeni adliye binası konusu görüşmede masaya yatırıldı.

Bakanlıktan yeni adliye sarayı için onay aldıklarını müjdeleyen Başkan Özcan, “Nazilli’mize yapılması planlanan adliye binası ve lojmanı ile ilgili Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ ile görüştük. Nazik kabullerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Nazilli’mize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz ise açıklamasında,” Şehrimize hayırlı olsun. Önümüzdeki günlerde projeye ilişkin detayları kamuoyuna paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

Yaklaşık 400 milyon TL’ye mal olması beklenen 4 katlı yeni adliye sarayının 65 bin metrekarelik alanda yapılması planlanıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL