Genel Güncel

NAZİLLİ’DE İTFAİYECİ SKANDALI!

NAZİLLİ’DE İTFAİYECİ SKANDALI!

ÖZEL HABER / ALİ GÜNANA Aydın’ın Nazilli ilçesinde akıllara durgunluk getiren bir olay yaşandı. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Amirliğinde görevli bir er, gittiği alkollü restoranda çocuklarıyla birlikte oturan iki kadına sosyal güvenlik uzmanıyım diyerek itfaiye kimlik kartını gösterip ‘çocuğu elinizden alırım’ şeklinde tehdit etti.

Olay, Nazilli’de merkezi konumda bulunan alkollü bir restoranda yaşandı. Akşam üstü saatlerinde çocuklarıyla birlikte oturan iki kadını gözüne kestiren, Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Amirliğinde görevli itfaiye eri T.A.G, çocuğuyla birlikte lavaboya giden kadın müşterinin dönmesini bekledi.

Kadın müşterinin dönmesini bekleyen itfaiye eri T.A.G, kadının geldiğini görünce oturduğu masadan kalkarak müşteriye yaklaştı. Elindeki cüzdanın içerisinde bulunan İtfaiye eri kimlik kartını yabancı uyruklu olduğu öğrenilen kadına doğrultarak yanındaki çocuğu dövdüğünü iddia edip, “Çocuğa vuramazsın, ben sosyal hizmetler uzmanıyım o çocuğu şimdi elinden aldırırım” şeklinde tehdit etti.

İtfaiye erinin bu tutumu karşısında ne olduğunu şaşıran kadın bir şey diyemedi. Durumu gören mekan çalışanı kadınların bulunduğu masaya yönelerek T.A.G’a durumun ne olduğunu sordu. T.A.G bu sefer de işletme çalışanına da İtfaiye Eri kartını göstererek ben ‘sosyal güvenlik uzmanıyım’ şeklinde konuştu.

Olayın ardından işletme çalışanı tarafından masadan uzaklaştırılan T.A.G hesabının alınması üzere kasaya yönlendirildi. Orada da tehtidlerine devam eden T.A.G’ın hal tutumlarından şüphelenen çalışanlar T.A.G’ın kimliğini ve gösterdiği evrağı istedi. Gösterdiği kartın İtfaiye Eri kimliği olduğunu gören çalışanlar şoka uğradı.

T.A.G’ın kimlik ve itfaiye eri kartını alan restoran çalışanı evrakların fotoğrafını çekerek şahsın kendini tanıttığı gibi sosyal güvenlik uzmanı olmadığını, Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Amirliğinde görevli bir er olduğunu kanıtladı. Şahıs daha sonra işletmeden uzaklaştırıldı.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL