Genel SonDakika

DENİZLİ AYDIN KARAYOLUNDA YAŞANAN KAZADA 2 KİŞİ ÖLDÜ 1 KİŞİ YARALANDI

DENİZLİ AYDIN KARAYOLUNDA YAŞANAN KAZADA 2 KİŞİ ÖLDÜ 1 KİŞİ YARALANDI

DENİZLİ – AYDIN KARAYOLUNDA YAŞANAN FACİA GİBİ KAZADA ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ ! 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 1 KİŞİ YARALANDI

Kaza, Aydın – Denizli Karayolu üzerinde Gencelli mevkiinde gece saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre Denizli’den Nazilli istikametine seyir halinde olan 38 VS 344 plakalı araç sürücüsü A.M., henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti. O esnada Nazilli istikametinden Denizli istikametine gitmekte olan 21 TK 748 plakalı TIR sürücüsü V.S, karşı şeride geçen araca çarpmamak için her ne kadar manevra yapsa da feci sondan kaçamadı. Ani manevra yapan TIR şoförü V.S hem araca çarptı hem de direksiyon hakimiyetini kaybederek yola devrildi.

KARI – KOCA KAZADA HAYATINI KAYBETTİ

O sırada Denizli’den Nazilli istikametine seyir halinde olan 20 YN 440 plakalı tanker sürücüsü kenara çekerek kaza yapan araçlara yardım etmek istedi. Tanker sürücüsünün durduğunu fark etmeyen ve iddiaya göre süratli olan 15 NK 939 plakalı kamyonet tankere arkadan feci şekilde çarptı. Çarpma sonucu kamyonet sürücüsü emekli polis Adil Boyacıoğlu olay yerinde hayatını kaybederken yolcu konumunda bulunan eşi Arife Boyacıoğlu ağır yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, ağır yaralanan Arife Boyacıoğlu hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Bölgede her iki yön de trafiğe yaklaşık 2 saat kapatılırken, jandarma ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL