Genel Güncel Siyaset Yerel

VATANDAŞLARDAN ABAK’A SEVGİ SELİ “NAZİLLİ’NİN ÖZ EVLADI MUSTAFA ABAK”

VATANDAŞLARDAN ABAK’A SEVGİ SELİ “NAZİLLİ’NİN ÖZ EVLADI MUSTAFA ABAK”

 

AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Abak, seçim çalışmaları kapsamında Bozdoğan ve Nazilli ilçelerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. 14 Mayıs seçimleri için AK Parti’ye destek isteyen Abak, “14 Mayıs’taki seçimi zaferle taçlandırmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Aydın’da AK Parti’mize ve Sayın Genel Başkanı’mız Erdoğan’a teveccüh yüksek oranda. Seçim günü zaferimizi taçlandıracağız.” dedi.

AK Parti Aydın milletvekili adayı Mustafa Abak, seçim çalışmaları kapsamında çalmadık kapı sıkmadık el bırakmıyor. Bozdoğan’da pazar esnafı ile bir araya gelen Abak, ardından soluğu Nazilli’de aldı. İlçeye bağlı Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan esnafları gezen Abak, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Esnaftan partisi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için oy isteyen Mustafa Abak, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlere emin adımlarla yürüyerek zaferi elde edeceklerini dile getirdi.

“ZAFERLE TAÇLANDIRACAĞIZ”

Gösterilen sevgi ve destek için vatandaşlara teşekkür eden Abak, “Ben dâhil tüm adaylarımız her gün Aydın’ın farklı ilçelerinde pazarımızı, esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Sürekli gece gündüz çalışma içerisindeyiz. 14 Mayıs’taki seçimi zaferle taçlandırmak için çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Aydın genelinde sahada gördüğümüz AK Parti yönünden de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yönünden de vatandaşların destek ve teveccühleri yüksek. ” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL