Genel Güncel Siyaset Yerel

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ A.ADAYI RECEP SAKARYA ‘’ÖNCE MİLLET ÖNCE MEMLEKET’’

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ A.ADAYI RECEP SAKARYA ‘’ÖNCE MİLLET ÖNCE MEMLEKET’’

1 Nisan günü İYİ Parti tarafından düzenlenecek olan ön seçimde, Aydın İYİ Parti Aday Adaylarıyla ve İYİ Partilerle kongre düzenledi. Kongre’de öne çıkan aday adayı Recep Sakarya, 1 Nisan günü yapılacak olan ön seçim öncesi İYİ Partililere seslendi.

Sakarya yaptığı konuşmada, kendini tanıtmadan önce İYİ Parti üyelerine teşekkürlerini sundu. ” Kıymetli Başkanlarım, saygıdeğer milletvekilim, partimizin çok değerli emektar kadınları, geleceğimizin temelini atan genç arkadaşlarım, genç kardeşlerim sözlerime başlamadan önce sizinle birlikte burada bu kutlu davanın onurlu ve gururlu mücadelesini vermekten ve sizlerle beraber omuz omuza olmaktan dolayı, çok mutluyuz. Hepinize ne kadar saygı duyduğumu ve ne kadar çok sevdiğimi söylerek başlamak istiyorum. Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.” diyerek şükranlarını sundu

Sakarya, ” Ben Recep Sakarya, 24 Aralık 1987 tarihinde Nazilli’de doğdum, büyüdü. Ailem Nazilli’de esnaflıkla uğraşan mütevazi hayat sürdüren bir ailenin evladıyım. 3 çocuk babası bir kardeşinizim, Nazilli’de küçük yaşlardan itibaren ticaretle uğraşan, ticari aksiyonların içerisinde her geçen gün kendini geliştiren bir evladınız olarak bu kürsüye çıkan bir kardeşiniz olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Ailemden almış olduğum küçük bir nalburiye dükkanını, bugün Nazilli’de 3 tane şubesi olan bir yapı markete bunun yanı sıra Bozdoğan ilçesinde müteahaitlik faaliyetleri gösteren, Kuşadası ilçesinde bir kurumsal mobilya mağazası devralarak, mobilya sektörüne adım atmış olan bir evladınızım, dolayısıyla Aydın’ımızın farklı ilçelerinde, farklı sektörlerde faaliyet gösteren ve bölgemizin sıkıntılarını, dertlerini bilen bir arkadaşınızım.” diyerek kendini tanıttı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bir sözüyle konuşmasına başlayan Sakarya, ” Genel Başkanımızın önderliğinde hepimiz bu çatının altında toplandık. Hepimizin bir amacı, bir gayesi var. Bizimde bu çatının altında toplanmamızın bir amacı ve gayesi var.”

“TEK ADAM DEVRİ BİTMELİ”

Sakarya konuşmasının devamında, ” Öncelikle Tek adam sistemini bitirip, güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçmeyi kendimize hedef belirtiyoruz. Bu doğrultuda da ilk yapacağımız iş, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendiyi Başbakan yaparak, ülkemizi daha iyilere, daha iyi yerlere taşımanın gayesi içerisindeyiz. Mustafa Kemal Atatürk’ünde dediği gibi, muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.” diyerek konuşmasını bitirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL