Genel Güncel Siyaset Yerel

AK PARTİ ADAY ADAYI MUSTAFA ABAK NGC’Yİ ZİYARET ETTİ

AK PARTİ ADAY ADAYI MUSTAFA ABAK NGC’Yİ ZİYARET ETTİ

AK PARTİ ADAY ADAYI MUSTAFA ABAK NGC’Yİ ZİYARET ETTİ

Geçen günlerde Nazilli AK Parti İlçe Başkanlığı görevinden istifa edip aday adaylığını açıklayan Mustafa Abak Nazilli Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulundu. Yapacağı yeniliklerden ve projelerden bahseden Abak basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Oto-biyografisinden bahseden Abak “1977 doğumluyum. Nazilliliyim, babam emekli asker 3 erkek kardeşin en küçüğüyüm. 95-99 yılları arasından Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mezunuyum, 2000’li yıllarda stajımı yapmak üzere memleketim Nazilli’ye döndüm. 2001 yılından beri Nazilli içerisinde Serbest Avukatlık mesleğinde bulunuyorum. 2017 yılından itibaren Arabulucu, 2018 yılından itibaren de Uzlaştırmacılık alanında da Avukatlık mesleği ile yürütmekteyim.” diyerek basın mensuplarına kendini tanıttı.

Kuruluşundan beri AK Parti’yle tanışıklığı olduğunu söyleyen Abak, Ahmet Ertürk’e teşekkür edip AK Parti’nin kurulmasını karşıdan izlediğini iletti.

“AHMET ERTÜRK’ÜN RİCASIYLA GÖREVE BAŞLADIK”

Kuyucak İlçe Başkanlığında ki istikrarsızlık yüzünden Ahmet Ertürk’ün ricasıyla göreve başladığını söyleyen Abak, 2006 yılında Kuyucak İlçe Başkanlığı görevine geldiğini ve Nisan 2010 yılına kadar görevini icra ettiğini söyledi. 2010 yılından sonra aktif siyasete ara verdiğini söyleyen Mustafa Abak, 2018 yılında atama ile daha sonra 2020 Mart Kongresi ile 4 yıl Nazilli İlçe Başkanlığı görevini yürüttüğünü ve neden Milletvekili olmak istediğini de açıkladı.

“DOĞDUĞUMUZ BÜYÜDÜĞÜMÜZ TOPRAKLARA HİZMET ETMEK”

Mustafa Abak, istifa süreci ve Genel Merkez’den alınan onay ile aday adaylığını açıkladıktan sonra projelerinden bahsetti. Devam eden projelerinin sıkı takipçisi olacağını söyleyen Abak,” 950 kişilik Aydın Şehir Hastane’nin yapımına, Nazilli’de ki diş hastanesinin yapımına devam ediliyor. Bunların takibi gerekiyor. Her şeyi hazır ama yatırımı alınamayan Beydağ-Ödemiş yolu projemiz var. Belediye Başkanımızın kasım ayında partimize geçmesiyle birlikte beraber yürüttüğümüz projeler var. Bunlardan birisi Sümer Üniversitesi, Sümer kampüsü içerisinde Teknokent alanı projesi, YÖK’ten onay alınan fakat ADÜ Rektörlüğünden bugüne kadar kazandıramadığımız Uygulamalı Bilimler Fakültesi var onun için uğraşacağız. Tarım ilçesiyiz, yıllardır konuşulan ama Denizli’nin Güney ilçesinde ki Cindere barajında Sarayköy, Kuyucak ve Nazilli ovasındaki sulama olayının kapalı sistem olmasını önemsiyorum.” dedi. Bunlar gibi birçok projesi olduğunu dile getiren Abak amacımız Nazillimize ve Aydınımıza hizmet etmek diyerek devam etti.

Basın Mensuplarının sorduğu sorulara cevap verdikten sonra konuşmasını bitiren Abak teşekkürlerini sundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL