Genel Siyaset

AYDIN İL MÜDÜRÜ TUNCER ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AYDIN İL MÜDÜRÜ TUNCER ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr. Umut Tuncer, mevcut görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Ak Parti’den aday adaylığını açıklayan Tuncer, 3 yıldır süren Aydın Kültür Turizm Müdürlüğü görevinden istifa etti.

Aydın’ın Efeler ilçesinde düzenlenen basın toplantısında, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler için milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Aydın’da yaptığı hizmetlerden bahseden Tuncer, “Memleketim Aydın’ın Kültür ve Turizm koordinasyonluğunda çok büyük başarılara imza attık. Bu zorlu yolculukta asla yalnız yürümedim. 3 yılda yüzlerce haber ile Aydın İl Kültür ve Turizmine hem Türkiye’ye hem de Dünya’ya çok güçlü bir şekilde tanıttık. Kültür alanında göreve başladığında 11 olan arkeolojik çalışma sayısının bugün geldiğimiz noktada 19’a çıkardık. Hem Türkiye’de hem de dünyada en çok arkeoloji çalışmasının yapıldığı il olmayı başardık. Diğer taraftan çok sayıda restorasyon programını tamamladık ve başlattık. Yeni kütüphane açılışları ile kültür kalkınmamıza önemli kavşak noktalarına geride bıraktık.” dedi.

Konuşmalarının devamında Tuncer “Memleketim Aydın’a hizmet etmenin daha güçlü yollarını aradım. Neferi olduğum davaya sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AK Parti’ye gönülden bağlayım. Bu vizyonla AK Parti’den Aydın’dan milletvekili aday adayı olmaya karar verdim.” dedi ve aday adayı olduğunu açıkladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL