Güncel Yerel

Nazilli’de 4 ay önce kaybolan Demiral’ın cesedi bulundu

Nazilli’de 4 ay önce kaybolan Demiral’ın cesedi bulundu

NAZLI ALTINAYAR – Nazilli’ye Bağcıllı Mahallesi’nde yaşayan ve yaklaşık 4 aydır haber alınamayan İsmail Demiral’dan acı haber geldi. 14 Ekim’de kaybolan evli ve 4 çocuk babası Müteahhit İsmail Demiral, Topandağ mevkinde ölü olarak bulundu.

Komşusunun arabasıyla Nazilli’ye giden İsmail Demiral, ilçe merkezinden komşusuyla birlikte dönerken Yeşil Mahalle, Mastaura yol ayrımı mevkiine geldiklerinde otomobilden indi.

Bir daha eve dönmeyen müteahhit Demiral’ı jandarma ekipleri ve ailesinin aramaları sonuç vermedi.

SADECE KEMİKLERİ KALMIŞ
Bugün öğle saatlerinde zeytin toplamaya gelen bir aile ağacın dibinde kafa tası ve kemikler buldu. Aile durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma  ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Yapılan araştırmada İsmail Demiral’ın kimliğine rastlandı. Demiral’ın cesedinin vücut bütünlüğünü yitirdiği görüldü.

ACI HABER AİLEYE VERİLDİ
Haberi alan yakınları ve mahalle halkı bölgeye koştu. Acı haberi alan Demiral’ın ailesi göz yaşlarına boğuldu. Cumhuriyet Savcısı’nın incelemlerinin ardından İsmail Demiral’ın cansız bedeni, kesin ölüm nedeni belirlenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

2 KİŞİ GÖZALTINDA
Olayla ilgili bahçe sahibi ve eşi ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Olaya ilişkin geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL