Siyaset Yerel

CHP’li Yenipazar Belediye Başkanı Erden parti değişikliği iddialarına yanıt verdi

CHP’li Yenipazar Belediye Başkanı Erden parti değişikliği iddialarına yanıt verdi

NAZLI ALTINAYAR – CHP’li Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği ziyaret ile siyaset gündeminde etki yaratmıştı. Bir takım ziyaretler için Başkent’e giden Erden, burada AK Partili Milletvekillerini ziyaret ederek fotoğraf paylaşımında bulundu.
Erden’in paylaşımlarının ardından ‘Erden AK Parti’ye mi geçiyor” haberleri medyada yer aldı. Hakkında çıkan iddialara yanıt veren Erden, yaptığı açıklamada kamuoyunun yanıltıldığını belirtti.

Basında yer alan haberlerin ardından parti değişikliği konusuna açıkça cevap veren Erden’in açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“ANKARA ZİYARETİM HAKKINDA…

Bir yerel haber sitesinde yayınlanan, hafta başında yaptığım Ankara ziyareti ile ilgili olarak “Yenipazar Belediye Başkanı Sinyali Yaktı” başlıklı haber seçim öncesi maksatlı bir haberdir. Aydın Büyükşehir Belediyesinden destek alamadığımız için AK Parti milletvekilleri ile görüştüğüm iddiası doğru değildir. Önceki Ankara (Meclis) ziyaretlerimde de olduğu gibi, ilçemizle ilgili, Belediyemiz tarafından yer tahsisi yapılan yeni Hükümet Konağı yapımı başta olmak üzere, Kültür ve Turizm Bakanlığından destek alınacak Restorasyon projeleri gibi çeşitli konuları Aydın milletvekilleriyle görüşmenin parti değiştirmeye konu olması yakışıksızdır. Ayrıca, özel olarak, Yenipazarlı olan Devecilik Kültürü Federasyonu Başkanı ile birlikte, Belediyelerin sırtında yük olan Deve Güreşlerinin Finansmanı ile ilgili konuları Bakanlık yetkilileri ile görüşmek üzere Ankara’ da buluştuğumuz bilinmektedir. Bu ziyaretlerin parti değiştirmek adı altında bir habere konu edilmesi kamuoyunu yanıltma amacı taşımaktadır. Parti değiştirmek gibi bir niyetimin olmadığını da herkesin bilmesini isterim.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL