Siyaset Yerel

SERBEST TİCARET BÖLGESİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK

SERBEST TİCARET BÖLGESİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK

İlçeye yapılacak yatırımlarla ilgili temasları sağlamak için sık sık Ankara’ya giden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Toygar Mahallesi’nde yapılması planan 2’nci Organize Sanayi Bölgesi için Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un gerekli talimatları verdiğini müjdeledi.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz önderliğinde, Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan ve MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Eren ile birlikte Ticaret Bakanı Mehmet Muş’u Ankara’daki makamında ziyaret etti.

Nazilli’nin eğitim, tarım, ticaret, turizm ve sanayi alanında kalkınması için büyük atılımlar gerçekleştireceklerini kaydeden Belediye Başkanı Özcan, sanayi kalkınmasının sağlanması için kent merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Toygar Mahallesi’nde kurulması planlanan Serbest Ticaret Bölgesi için taleplerini ilettiklerini belirtti.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda müjdeyi veren Başkan Özcan; “Nazilli Serbest Ticaret Bölgesi ile ilgili taleplerimizi Bakanımıza ilettik. Bakanımız çalışmaların başlaması için gerekli talimatları verdi. Nazillimize hayırlı uğurlu olsun” diyerek Nazillileri heyecanlandırdı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL