Güncel Yerel

Nazilli Belediyesi TTI İzmir Fuarı’na damga vurdu

Nazilli Belediyesi TTI İzmir Fuarı’na damga vurdu

Nazilli Belediyesi, bu yıl 16’ncısı düzenlenen ve çok sayıda yerli ve yabancı firmanın katılımıyla gerçekleştirilen Travel Turkey İzmir Fuarı’nda stant açtı.

Türkiye’nin en büyük turizm platformu olan TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi’ne Nazilli Belediyesi damga vurdu.

2021 yılının en önemli 10 keşfi arasında yer alan Mastaura Antik Kenti ile Osmanlı’nın tek Şatosu olan Arpaz Kalesi’nin yanı sıra Nazilli’nin tarihi, kültürel, turistik ve gastronomik değerleri ile doğal güzelliklerinin tanıtıldığı stantta Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ev sahipliği yaptı.

8-10 Aralık 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuarda tüm misafirleri Nazilli standına davet eden Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan; “Nazillimiz gerek tarım gerekse turizm noktasında büyük bir atılım sürecinin içerisine girdi. Bugüne kadar yaptığımız projelerle bu süreci başlatmıştık. Bundan sonra da Nazillimizin turizm noktalarının tüm dünyaya en iyi şekilde tanıtılması ve yöresel ürünlerin katma değer olarak ilçemize kazandırılması için elimizden geleni yapacağız. Belediye personellerimiz ve Adnan Menderes Üniversitemizin kıymetli hocalarının da destekleriyle standımızda Nazillimizi en güzel şekilde temsil edeceğiz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL