Güncel Siyaset Yerel

İYİ Parti’de Kural yeniden aday

İYİ Parti’de Kural yeniden aday

NAZLI ALTINAYAR – İYİ Parti’de geçtiğimiz günlerde üm il ve ilçelerde teşkilatlar kongre kararı alırken , Nazilli’de de kurultay süreci başladı. Nazilli’de 1 Aralık’ta yapılacak Genel Kurul öncesi, ilçe başkanlığı için sürpriz bir aday çıktı. Eski İlçe Başkanı Durmuş Kural göreve yeniden talip oldu.

Eski ilçe başkanı Durmuş Kural adaylığını yaptığı yazılı açıklamayla duyurdu. Önceki dönemdeki çalışmalarını örnek gösteren Kural, “İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanlığım zamanında yönetim kurulumuz, Kadın Kolları Başkanlığımız ve Gençlik Kolları Başkanlığımız ile birlikte rekor üye kayıtlarımız, düzenlediğimiz ve katıldığımız etkinlikler ve halkımız ile olan iyi iletişimimiz ile Nazilli Belediye Başkanlığını kazandık. Şimdi sıra yerelde elde etmiş olduğumuz başarıyı genele taşıyarak partimizi Türkiye’de 1’inci parti yapmaktır. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Başardık, başarıyoruz, başaracağız” dedi.

“BAŞKANLIĞA ADAYIM”

Kendinden sonraki dönemlerde yaşanan eksiklik ve aksaklıkları gidereceğini ifade eden Durmuş Kural, “Sözde değil özde birleştirici olarak yeni başarılara ulaştıracak sinerjiyi sağlayacağız. Genel Başkanımız Meral Akşener’in bizlere gösterdiği hedefler doğrultusunda daha önce başardığımız gibi çalışacak ve başaracak dünü, bugünü ve yarını kapsayan ekibi kurduğuma inandığım için yapacağımız kongrede İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanlığı’na adayım. İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanlığı Kongremizin İlçemize, İlimize ve Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL