Siyaset Yerel

İYİ Parti Nazilli’nin yeni yönetimi kahvaltıda buluştu

İYİ Parti Nazilli’nin yeni yönetimi kahvaltıda buluştu

NAZLI ALTINAYAR – Sağlık problemleri sebebiyle başkanlıktan affını isteyen Ali Gökbaraz yerine İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı olarak görevlendirilen Mehmet Bingül, 66 kişilik yönetim kurulunu Hangar Kafe’de düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuna tanıttı.

İYİ Parti İl Başkanı Recep Taner ve İYİ Partili Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın da katıldığı toplantıda teşkilatın eski başkanlarından Cihat Öztürk, Durmuş Kural gibi isimler de yerini aldı.

‘PARTİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ’
Basın toplantısında ilk olarak konuşma yapan Mehmet Bingül “Yeni yönetim kurulumuz birlik beraberlik içinde çalışmaya hazır ve partimizin bayrağını en yükseğe taşıyacağımızdan şüpheniz olmasın. Tüm çabamız partimizi en iyi şekilde temsil etmek olacak” dedi.

‘TEŞKİLATIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ’
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan konuşmasında partinin kurucu yönetim kurulu üyeleriyle yeni yöneticilerin bir arada olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özcan “Bu durum partimizin hem geçmişini koruduğunu hem de geleceğini inşa ettiğini gösteriyor. Nazilli “İYİ” oldu. Bundan sonra Türkiye “İYİ” olacak, inanıyoruz” dedi. Birkaç gün önce Nazilli İl Olsun Platformu olarak Ankara’da temaslarda bulunduklarını hatırlatan Özcan “Sonrasında yaşanan gelişmeler siyasi figürlerin partimize teveccühünün yüksek olduğunu gösteriyor. Belediye olarak her zaman teşkilatımızın yanındayız. Hayırlı olsun” dedi.
‘YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLİYORUM’
İl Başkanı Recep Taner ise parti yönetimine yeni katılan üyelere teşekkür ederek “Eski ilçe başkanlarımızla yeni arkadaşlarımızın bir arada olması kaynaşmanın resmidir” dedi. Taner konuşmasını şöyle sürdürdü: “Amacımız hem yerelde hem de genelde iktidar olmaktır. Ancak bunun için birlikteliğimizi sürdürmemiz gerekiyor. Önümüzde genel seçim var. Millet ittifakı olarak Aydın’dan çıkacak 8 milletvekilinin 6’sını almamız gerek. Bunun da yarısı İYİ Parti’den olacak. Genel merkezde yaşanan gelişmeler ve anketlere baktığımızda partimizin daha iyi noktalara geldiğini görüyoruz. Hedefimiz Aydın’da birinci parti olmak. Yeni süreçte başkanımıza vereceğimiz destekle bunu sağlayacağız. Yapılacak tüm seçim çalışmalarına katkı vermeye hazırız. Yeni yönetime başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

’66 KİŞİLİK YÖNETİM KURULU LİSTESİ’
İYİ Parti 66 kişilik yeni yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu, Mehmet Bingül, Hüseyin Yıldız, Yılmaz Vıcır, Süleyman Güneri, Avni Tüver, Mehmet Gürsoy, Gönül Öztürk, Servet Küçükçallı, Bayram Coşkun, Seval Koşar, Ömer Köroğlu, Efe Güner, Mehmet İşcan, Murat Konuksever, Sedat Ülkü, Tunay Üşümez, Özkan Okkuşçu, Hikmet Çıldır, Saadet Özer, Birgül Özden Özdil, Ramazan Arap, Şevket Cintosun, Ayten Külcü, Ayhan Yeşil, Aliye Kurt, Bekir Elvanlı, Ünal Gençler, Nilgün Zeyrek, Gonca Yelkovan, Ercan Ustaoğlu, Mehmet Baldır, Turan Özmen, Mehmet Çelikyürek, Ali Rıza Çağlayan, Erol Kabadayı, Mehmet Cırcır, Hasan Umut Türe, Süleyman Kana, Recep Subakan, Yılmaz Didin, Deniz Çetinkol, Seher Akın, Yusuf Yelken, Arda Hiçyılmaz, Fikret Çetinkaya, Veysel Eren, Özer Tekin, Yaşar Kocakurt, Nedim Sayan, Mustafa Bayram, Ali Uzman, Okşan Serttaş, Dilek Ülgen, Fatma Şümür, Fahriye Angun, Mustafa Özdemir, Murat Kabakaş, Meryem Kalay, Aynur Alaca, Kadriye Özgür, Mehmet Erdin, Zehra Sezer, Tibet Uluç, Kadir Çiftçi, İsa Armağan ve Şahane Ahmet Yılmaz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL