Güncel Yerel

Nazilli Ticaret Borsası’nda seçim heyecanı başladı

Nazilli Ticaret Borsası’nda seçim heyecanı başladı

NAZLI ALTINAYAR –  Nazilli’de günlerdir merakla beklenen Nazilli Ticaret Borsası ve Ticaret Odası’nın seçimleri sabahın erken saatlerinde başladı.
Ticaret Borsası’nın yeni binasında düzenlenen seçimde yeşil liste ve mavi listenin başkan adayları üyelerini kapıda karşıladı.

Başkanlık için yarışan isimlerden mavi liste adayı Murat Kaplan ve yeşil listede yarışan mevcut başkan Nurettin Kırlıoğlu oylarını kullanarak dostluk mesajı verdi.
Ticaret Borsası’nın seçiminde yaklaşık 322 üyenin oy kullanması bekleniyor.
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, her iki başkan adayına da başarılar dileyerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

“YAPTIĞIMIZ HER ŞEYİ GÖNÜLDEN YAPTIK”
Mavi liste ile başkanlığa talip olan Murat Kaplan, kazanın Nazilli olacağını ifade ederek, “Sayılı günler çabuk geçiyor. Çok iyi insanlarla tanıştık, çok iyi diyaloglar kurduk. Yaptığımız her şeyi gönülden yaptık. Bugün artık son gün. Üyelerimizin karşısına çıktık. Umarım üyelerimizin gönüne girmişizdir. Arkadaşlarımızla iyi bir çalışma yaptık. Sandıklar açıldığında kazanan Nazilli olacak. Kazanın kaybedeni, kaybedenin kazananı kucaklayacağına eminim. Yarın yine hepimiz yüz yüze bakacağız” ifadelerini kullandı.

“ÜYELERİMİZ DEVAM ET DERSE DEVAM EDECEĞİZ”
Seçime yeşil liste ile yeniden katılan mevcut başkan Nurettin Kırlıopğlu ise “Nazilli’miz ve Borsamız için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Üyelerimiz, devam et derse yarım kalan işlerimizi devam ettireceğiz. Herkese başarılar dilerim.” Şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL