Güncel Siyaset Yerel

Nazilli’de merakla beklenen seçimin anket sonuçları belli oldu

Nazilli’de merakla beklenen seçimin anket sonuçları belli oldu

NAZLI ALTINAYAR – Nazilli’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından olan Nazilli Ticaret Borsası ve Nazilli Ticaret Odası, yarın başkanlarını seçecek.

Nazilli Ticaret Borsası’nda 317, Nazilli Ticaret Odası’nda 2 bin 700 üye sandık başına gidecek.
Nazilli’nin büyük bir heyecanla beklediği seçimlerde Nazilli Ticaret Borsası’nda mevcut başkan Nurettin Kırlıoğlu ile Murat Kaplan yarışacak. Borsa hizmet binasında yapılacak olan seçimde mevcut başkan Kırlıoğlu yeşil listeyle, Kaplan ise mavi listeyle yarışacak.
Nazilli Ticaret Odası’nda ise mevcut Başkan Nuri Arslan ile Erol Karakuş yarışacak. Karakuş beyaz listeyle, Arslan ise mavi listeyle seçime girecek.

İLK SONUÇLAR ANKETLE BELİRLENDİ

Seçim öncesi gazetemiz tarafından halkın nabzını yoklamak için başlatılan anket sonuçlarında her iki kuruluşun başkanlık için sonuçları belli oldu. Binlerce vatandaşın katıldığı ankette Ticaret Odası Başkanlığı adaylarından beyaz listede yarışan Erol Karakuş 2033 oy alırken, mevcut Başkan olan ve mavi listede yarışan Nuri Arslan 1688 oy aldı.

Ticaret Borsası’nın anket sonuçlarında ise yeşil listeyle yarışan ve mevcut Başkan olan Nurettin Kırışoğlu 1523 oy alırken, mavi listeyle yarışa giren Murat Kaplan 2135 oy aldı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL