Genel Siyaset

BAKAN BİLGİN AYDIN’A GELİYOR

BAKAN BİLGİN AYDIN’A GELİYOR

AK Parti’nin 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları programı 22 Eylül günü Aydın’da gerçekleştirilecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin program kapsamında Aydın’a gelecek.

Bakan Bilgin ve beraberindeki AK Parti heyeti DSİ Misafirhanesi’nde saat 10.30’da yerel ve ulusal basın mensupları ile buluşacak.

AK Parti Aydın İl Başkanlığı konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları programı gerçekleştirilecektir. Sabah saat 10.30’da yerel ve ulusal basın buluşması ile Aydın DSİ Misafirhanesi’nde başlayacak olan program gün boyu Aydınımızda İl Başkanlığımızın ve 17 İlçe Başkanlığımızın hazırladığı ziyaret programları ve toplantılar ile devam edecektir. Tüm ilçelerde ve ilde yapılacak olan programlarda önceki dönem il-ilçe başkanlarımız ve milletvekillerimiz ile buluşma, üç kademe ilçe ve mahalle başkanları toplantıları, STK’lar ile buluşmalar, esnaf ziyaretleri, işyeri ziyaretleri, hane ziyaretleri ve kadın ve gençlik kollarımızın hazırladığı programlar yapılacaktır. Programın şimdiden ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ayrıca alınan bilgiye göre programa Bakan Bilgin’in yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, MKYK üyeleri, Aydın İl Koordinatörü İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Aydın, Muğla, İzmir, Manisa ve Denizli milletvekilleri de katılacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL