Güncel Yerel

Kuyucak’taki Edip Coşkun cinayetinin zanlısı adliyede

Kuyucak’taki Edip Coşkun cinayetinin zanlısı adliyede

NAZLI ALTINAYAR – Kuyucak dün akşam saatlerinde kan donduran cinayet haberi ile sarsılmıştı. Kuyucak’a bağlı Çobanisa Mahallesinde yaşayan evli ve iki çocuk babası Edip Coşkun, 3 hafta önce motosikletiyle çıktığı evine bir daha dönmedi. Ailesinin kayıp başvurusu üzerine jandarma tarafından her yerde aranan Coşkun’un dün ilk olarak terlik ve motosikletine ulaşıldı. Bölgede yoğunlaşarak arama çalışmalarına devam eden jandarma ekipleri kısa süre sonra Coşkun’un cansız bedenini bulmuştu. Jandarma ekipleri tarafından genişletilen soruşturmada Coşkun’un alacaklı olduğu Karapınar Mahallesi Muhtarının oğlu olan M.T. tarafından pompalı tüfekle öldürüldüğü ortaya çıktı.

MUHTAR VE MUHTARIN OĞLU GÖZALTINA ALINDI
Soruşturmayı derinleştiren Kuyucak İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptığı çalışmalar neticesinde en son Karapınar Mahallesinde görülen Coşkun’un cep telefonu sinyallerine ulaştı. Konu ile ilgili gözaltına alınan Karapınar muhtarının oğlu Mustafa T. yapılan sorgulamada olayla ilgili suçunu itiraf etti. Mustafa T.’nin ifadesinden yola çıkan Jandarma ekipleri, Karapınar Mahallesi ile Başaran Mahallesi arasında kalan Karacasu-Kuyucak karayolundaki DSİ’ye ait bir kurutma kanalı yakınlarında Coşkun’un önce motosikletiyle ayakkabılarına ardından cansız bedenine ulaştı. Cesedi toprağa yarı gömülü vaziyette hayvanlar tarafından parçalanmış olarak bulunan Coşkun’un iddiaya göre borç para için cinayete kurban gittiği öğrenildi.

HAKİM KARŞISINA ÇIKARILDI
Jandarma’daki işlemlerinin tamamlanmasının ardından gözaltına alınan Mustafa T. ile Karapınar Mahalle Muhtarı olan babası A.T ekipler tarafından Nazilli Adliyesi’ne getirildi. Hakim karşısına çıkarılan Mustafa T. ile A.T’nin mahkeme sonucu bekleniyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL