Güncel Yerel

HAYDİ NAZİLLİ BİR OLMA ZAMANI

HAYDİ NAZİLLİ BİR OLMA ZAMANI

NAZLI ALTINAYAR – Nazilli Belediyespor, 2022-23 sezonu için kombine biletleri satışa çıkardı. Naz Naz yönetimi Nazilli Şehir Stadyumu’nda oynayacağı karşılaşmalarda geçerli olacak kombine biletlerinin fiyatlarını açıkladı.

Tesislerde düzenlenen basın açıklamasıyla tanıtımı yapılan kombinelerin fiyatları Vip Tribünü 2000 TL, Güney Kapalı Sakarya Tribünü 300 TL, Kuzey Kapalı Ör-Koop Tribünü 300 TL, Has Gıda Açık Tribün  100 TL olarak belirlendi.

Diğer taraftan, üniversite, lise ve engelliler içinde özel olarak kombine biletler çıkartıldı.

Kombine almak isteyenlerin 0532 650 4640 numaralı telefondan ulaşarak kartlarına ulaşabileceği belirtildi.

“TRİBÜNLERİN DOLU OLMASINI İSTİYORUZ”

Ligdeki en uygun fiyatların Nazilli’de olduğunu kaydeden Kulüp Başkanı Ünal Önal, bu sezon kombinede rekor satış beklediklerini ifade etti. Başkan Önal, “Ligler bitti takımımızı oluşturduk. Lige Afyon maçıyla başlayacağız. Biz de kulübümüzün gelirlerini arttırmak için kombine satışı yapalım istedi. 1600 kart basımı gerçekleştirdik. Bu dönem bizim için çok önemli. Tribünlerin dolu olmasını istiyoruz. Taraftarımızın gücünü arkamızda görmeyi diliyoruz” ifadelerini kullandı.

“FORMA REKLAMI İÇİN UĞUR’U İSTİYORUZ”

Reklam ve sponsorluk çalışmalarının da tüm hızıyla devam ettiğini dile getiren Başkan Ünal Önal, şu ifadelere yer verdi;

“Reklam alanlarımız ve forma sponsorluğuyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Arka taraf Cesur yapı, kolların bir tarafı NAZBEL, diğer tarafı ise Şırlan yer alacak. Ön tarafa henüz reklam alabilmiş değiliz ama Nazilli’mizin markası olmasını çok istiyoruz. Örneğin Uğur’un olmasını gönülden isterim. Referans Hastanesi ile görüşmemiz devam ediyor.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL